Сьогодні не те що немає заборони на роботу, сьогодні працювати потрібно обов'язково. Предки говорили: «Не сядеш без діла на Кіндрата та Іпата - будеш багатим». Потрібно прибрати вдома, прибрати у дворі, зробити дійсно сильне генеральне прибирання, щоб в усього було своє місце і щоб очам приємно дивитися. Тримай двір, тоді і до двору добро прийдеться. Також сьогодні була традиція удобрювати землю. Іноді це робили гноєм, але сьогодні брали золу з печі і розкидали її на городі, щоб сила тепла і вогню приносила хороший урожай.

Цей день також вважається днем пам'яті святителя Димитрія Ростовського, який допомагає при грудних хворобах. Знахарі сьогодні лікували грудницю у жінок, що годують своїми змовами. Люди молилися святому про зцілення. Щоб вилікуватися зарізали свиню чи порося і салом змащували грудницю, примовляючи: «Силою Чесного Животворящого Хреста зціли, Господи, рабу Божу (ім'я) від хвороби».

Якщо сьогодні ви побачили вдома павутину, але на ній не було павука, то це до фінансового благополуччя. А якщо павутина торкнулася вашого обличчя, то потрібно терміново загадати бажання. Воно повинно збутися до кінця місяця.
Сьогодні потрібно бути спокійним і не «шукати» сварок, у всьому знати міру. Будь-яка злостивість або агресія, або прояв заздрості сьогодні будуть покарані, це призведе до неприємностей у фінансовій сфері. Тому краще займатися спортом, медитувати, читати. Можна сісти на нову дієту. Не лякайтеся, сьогодні ще можуть наснитися страшні сни.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Люди, які народилися сьогодні всього доб'ються в житті, чого захочуть. Їм потрібно носити цитрин.