У середу, 3 жовтня, в поїзді "Львів-Запоріжжя" стався трагічний випадок - померла пасажирка, яка їхала до Кривого Рогу. Молоду жінку без ознак життя виявила в спальному вагоні провідниця потяга.

Поїзна бригада викликала на криворізький вокзал медиків і правоохоронців. Поліцейські провели слідчі дії та опитування залізничників. Через інцидент відправлення поїзда було затримано на півтори години.

Правоохоронці не давали ніяких коментарів під час проведення слідчих дій. Подробиці трагедії стали відомі пізніше.

Так, прес-секретар поліції в Дніпропетровській області Анна Старчевська повідомила що пасажирка померла природною смертю. Померлій було близько 33 років. Вона проживала в одному з сіл Кіровоградської області.

Слідів насильницької смерті на тілі загиблої не виявили. Але, незважаючи на це, правоохоронці все одно вдадуться до судово-медичної експертизи та проведуть розтин тіла жінки.

Крім того, протягом доби поліція відкриє кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" з позначкою "природна смерть".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дивіться: пасажира виштовхали під час руху поїзда.
Інцидент стався на станції Кривин в Хмельницькій області. З'ясувалося, що касирка не змогла роздрукувати кільком пасажирам інтернет-квитки, а провідниця і начальник поїзда відмовилися пускати в потяг цих пасажирів.

Звертаюсь до керівництва Укрзалізниці!!!! https://m.facebook.com/JSCUkrzaliznytsia/ Закон для них не писаний!!! Випхати людину під час руху поїзда для працівників Укрзалізниці виявилось нормою. Сьогодні (30.09.18 о 15:04) начальник поїзда 078 ЛЦ сполученням Ковель-Москва, б’ючи випихала пасажира з потягу який рухався, пошкодила особисті речі пасажира та мало не лишила його життя, а причина банальна, через несправність техніки на залізничній станції Кривин, касир не змогла роздрукувати білети які пасажири замовили через інтернет, касир особисто підійшла до керівника потягу і пояснила в чому причина, після чого керівник потягу пропустивши чомусь лише одну людину більше нікому зайти не дозволила, та подала сигнал який дозволив потягу рухатись та набирати швидкість і це в той час коли на сходах з відкритими дверима стояв пасажир якого керівник потягу випихав ногою, всі інші пасажири яких також не пустили в поїзд, почали бігти біля потягу та подавати сигнали зупинки, в кінці кінців начальник потягу випхала пасажира,який Дякувати Богу не впав під поїзд який був в русі. Ми вже звернулися на гарячу лінію Укрзалізниці та обов'язково надішлемо письмову скаргу, та нажаль це не єдиний випадок і ми хочемо щоб нас почули, а винні були покарані, бо людське життя це найбільша цінність. Максимальний репост, так продовжуватись не може!!!!

Geplaatst door Людмила Сафронова op Zondag 30 september 2018

Нагадаємо, на залізничному перегоні між станціями Дарниця та Київ-Дніпровська електричка на смерть збила чоловіка. 32-річний чоловік йшов по залізничній колії в навушниках. Через гучну музику, він не почув, як наближається електричка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", біля залізничної станції Миронівка Київської області швидкісний потяг на смерть збив жінку на мопеді.

Також "Знай.ua" писав, на станції Пологи у Запорізькій області 26 пасажирів поїзда №227 Київ-Бердянськ постраждали через невдалу зчіпку вагонів.