Омріяні євробляхи пригнати в Україну стало легше, адже винахідливі водії винайшли безліч способів, які полегшують ввезення авто.

євробляхи
євробляхи

Для ввезення в Україну автомобілів на європейських номерах створені різноманітні схеми, повідомляють ЗМІ.

Схема №1

Покупець-українець вирішив придбати хороший автомобіль за помірною ціною. Він звернувся до товариша, який надає так звані "інформаційні послуги з пошуку автомобілів" де-юре, а де-факто – шукає Вам машину у Литві, зв’язується з продавцем, оформляє угоду купівлі-продажу. Але покупець не ви, а фірма в Литві.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Авто стає комерційним. Вас же документально оформляють як співробітника такої фірми і на службовому авто відправляють в Україну працювати на цю саму фірму. Після передачі авто відразу ж знімається з реєстрації в Литві.

Схема №2

Продавець-іноземець машини вписує покупця у техпаспорт. Потім сам ввозить на територію України. В Україні машина з необхідними документами передається покупцеві. І все, далі покупець користується машиною до року, переганяє її через кордон, проходить ТО, оплачує страховку і так по колу.

Схема №3

Принцип абсолютно ідентичний зі способом №1, за винятком того, що витрати на утримання фірми в Литві несе покупець. Однак при цьому проблем зі зняттям з реєстрації такого автомобіля в рази менше.

Схема №4

Штука в тому, що болгарські номерні знаки практично ідентичні з номерним знаками України. І після ввезення в Україну авто з Болгарії, покупець вішає на авто копії болгарських номерів, але вже українського формату.

Схема №5

Аналогічна схема, що на авто, яке було ввезено в Україну нерезидентом, фальшиві армійські номера. Це також є кримінально-караним діянням.

Схема №6

Абсолютно легальний спосіб перетину кордону, який передбачає виїзд на авто кожні 5-10 днів.

Купити і пригнати авто з Європи в Україну можна самостійно або через посередника. При другому варіанті від покупця практично нічого не вимагається. Це зручно,однак потягне за собою додаткові витрати.

Покупка повинна бути зафіксована документально. Це може бути договір купівлі-продажу при приватній покупці або рахунок-оферта при придбанні авто в салоні. Другий варіант вигідний можливістю повернення ПДВ, проте ціна машини у приватників значно дешевша.

Нагадаємо, з 27 вересня цього року в Україні набули чинності нові правила паркування автомобілів, також закам'яніли штрафні санкції.

водій авто
водій авто


Як писав раніше Знай.ua, дороги в Україні заполонили автомобілі на європейських номерах. Для їх ввезення вигадали безліч хитрих схем.

Імпорт авто
Імпорт авто


Також Знай.ua писав про те, що поліція занепокоєна, адже останнім часом на дорогах України почала з’являтися так звана "народна творчість" на номерних знаках пригнаних з-за кордону автомобілів.