Поліція занепокоєна, адже останнім часом на дорогах України почала з’являтися так звана "народна творчість" на номерних знаках пригнаних з-за кордону автомобілів.

Про це пише Роliteka.

За законом патрульна поліція повинна зупинити таке авто і заборонити його експлуатацію або, як мінімум, виписати штраф. Однак на практиці виходить так, що поліцейські вважають за краще робити вигляд, ніби не помічають такої "творчості".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Якщо і трапляються принципові патрульні і починають діяти за законом, тут же на допомогу порушнику з`їжаються десятки "євробляхерів", які дружно вступаються за "братана".

Тому їздити з липовими номерами, без перебільшення, стало особливим трендом в регіонах. Якщо ти їдеш з таким номером – значить ти крутий. Користувачі авто на єврономерах сміються над безсиллям поліції і влади.

Виходить так, що пауза, яку Кабмін і Парламент, нібито дали "єврономерам" перед прийняттям у другому читанні законопроектів №8487 і 8488 про їх легалізацію, привела до стрімкого зростання числа "євроблях" на ринку і обернулася проти самої влади.

Експерти констатують, що протягом літа кількість авто на "єврономерах" в Україні значно зросла. А ініціативні групи, які відстоюють інтереси цієї групи автовласників, проводять переговори з депутатами і вже формують власне лобі у Верховній Раді перед голосуванням законопроектів.

Нагадаємо, українцям не раз довелося випробовувати на собі чергові зміни митного регулювання транспортних засобів.

Про це пише Роliteka.

євробляхи
євробляхи

Купити і пригнати авто з Європи в Україну можна самостійно або за допомогою посередника. Однак зрозуміло, що другий варіант є в рази затратнішим.


Як писав раніше Знай.ua, для українських власників євроблях з'явилися сумні новини.

Крім постійних порожніх обіцянок щодо пом'якшення податкових умов на голову водіїв авто на єврономерах впала нова злочинна схема.


Також Знай.ua писав про те, що питання автомобілів на євробляхах не втрачає своєї актуальності в Україні.