Питання автомобілів на євробляхах не втрачає своєї актуальності в Україні.

Проте серед українців немає єдиної думки щодо цієї проблеми. Це, зокрема, засвідчила акція протесту, яка відбулася 19 вересня в Києві.

євробляхи
євробляхи

Автовласники протестували проти високих тарифів на розмитнення транспортних засобів в Україні. Також вони вимагали прийняття законопроектів 8487 і 8488, які повинні регулювати вартість на розмитнення. Ці законопроекти на даний момент знаходяться на розгляді в Кабінеті Міністрів.

Крім того, мітингувальники виступали проти законопроекту, який істотно обмежує права водіїв. І вимагали виділення коштів на ремонт доріг в Україні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Мітинг власників "євроблях"
Мітинг власників "євроблях"

На цю подію бурхливо відреагували українці. І хоча деякі підтримують дії власників авто на євробляхах, однак більшість повстали проти євробляхерів.

Мітинг власників "євроблях"
Мітинг власників "євроблях"

"Мито треба скасувати взагалі, разом з розмитненням! Вистачить урядові займатися поборами з народу! Дайте, жлоби, пожити в своїй країні людям!", "Штрафи вже скоро європейські, а на машини не можуть прийняти закон. Що не роблять все для людей", "Я звичайно проти євробляхерів, так як на дорогах від них свавілля. Але коли держава дозволила… так дозволила ввезти таку кількість нерозмитнених, не узаконених машин, то потрібно прийняти відповідний нормальний людський закон для виходу з ситуації. Або наші "розумні" політики швидше за все сподіваються черговий раз проїхати по нашим головам", "А на фіга взагалі було пускати цей металобрухт в Україні, нафіга?", "Євробляхи геть! Мотлоху в Україні і так вистачає", — пишуть у соціальних мережах.

Мітинг власників "євроблях"
Мітинг власників "євроблях"

Нагадаємо, Києві 19 вересня під будівлею Кабінету міністрів України зібралися власники автомобілів на іноземних номерах. Більше сотні "євроблях" припаркувалася прямо на проїжджій частині.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" пробіг уживаної машини — головний чинник, що дозволяє оцінити її технічний стан.Якщо ви купуєте авто з рук, навіть при наявності оптимального пробігу, краще провести повну технічну діагностику.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв, експерти знайшли доступну альтернативу "євробляхам".