Служба безпеки України затримала бізнесмена, екс-чоловіка олімпійської чемпіонки Лілії Подкопаєвої Тимофія Нагорного. Його звинувачують за статтею 111 КК України (державна зрада). Зараз бізнесмен знаходиться в слідчому ізоляторі СБУ.

Про це повідомив журналіст і знайомий Нагорного Роман Реведжук на своїй сторінці в Facebook. За його словами, навіть друзі спочатку не повірили в те, що Тимофія затримано.

Згодом факт затримання Тимофія Нагорного підтвердила прес-секретар Слжби безпеки України Олена Гітлянська. Про це вона коротко повідомила на своїй сторінці у Facebook, зазначивши, що більш детальну інформацію Служба безпеки оприлюднить пізніше.

"Слідчий відділ Головного управління СБУ у Києві та області здійснює досудове слідство у кримінальному провадженні за ознаками державної зради та шахрайства, тобто злочинів передбачених ст. 111 та 190 Кримінального кодексу України", - написала Гітлянська.

Вона також повідомила, що 4 жовтня Печерський суд обрав Нагорному утримання під вартою з правом вийти під заставу 528 600. Однак СБУ не погодилася з таким запобіжним заходом і подала апеляцію.

СБ України підтверджує, що у рамках розпочатого кримінального провадження затримала громадянина України Нагорного...

Geplaatst door Гітлянська Олена op Maandag 8 oktober 2018

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Товариші Нагорного його арешт називають чиєюсь "класичною підставою" і заявляють, що його посадили за спілкування по телефону з російським бізнесменом, в розмові з яким він начебто підриває національні інтереси України.

Сам Нагорний всі звинувачення заперечує. Він каже, що затримання збіглося з його оголошення про похід в політику.

СБУ АРЕШТУВАЛА #ТИМОФІЯ_НАГОРНОГО Отримав підтвердження, що декілька днів тому Служба безпеки України арештували...

Geplaatst door Роман Реведжук op Maandag 8 oktober 2018

Бізнесмен Тимофій Нагорний співпрацював як продюсер з багатьма українськими артистами. Він також підтримував талановитих спортсменів і організовував спортивні заходи.

Нагадаємо, Тимофій Нагорний раніше розповів, що з колишньою дружиною Лілією Подкопаєвою у них встановилися цивілізовані відносини і він завжди готовий прийти на допомогу, якщо вона знадобиться.


Як повідомляв портал "Знай.ua", Лілію Подкопаєву звинуватили у дружбі зі зрадницею України.