Славетна українська гімнастка, чемпіонка Олімпійських ігор Лілія Подкопаєва похвалилася спільним знімком з опальною співачкою Ані Лорак, яка приїхала з Росії приїхала до столиці України на заради шоу на скандальному телеканалі "Інтер".

Варто зазначити, що Подкопаєва дружить з Лорак уже багато років. Тому не дивно, що артистка стала хресною мамою доньці гімнастки. Тому, коли кумасі зустрілися в Києві, відразу ж зайнялись улюбленою справою – селфитись.
Подкопаєва відразу виставила в Instagram свіже фото.

"Дружба не вимірюється кількістю дзвінків та зустрічей... Сталася зустріч. Випадкова, незапланована і від того ще трепетніша та добріша. Цінувати моменти до того, як вони стануть спогадами", – підписала кадр Подкопаєва.

На знімку жінки позують обнявшись на сходах одного із закладів столиці. При цьому Лорак постала не у своєму звичному вбранні, яке щосили обтягує всі її принади, а в об'ємній толстовці та накидці.

Однак прихильники Лілі не були у захваті від фото із скандальновідомою Лорак і написали чимало обурливих коментарів.

Вони звинуватили Подкопаєву в дружбі зі "зрадницею України".

"Дружити зі зрадницею України, яка виступає в країні-агресора і отримує статуетки російських премій з рук" артистів ", які підтримали анексію Криму і агресію на Донбасі. Ну це прям так" патріотично ", що капець. Я був про Вас, Лілія, кращої думки ", - написав один з користувачів.

Подкопаєва ніяк не прокоментувала ці дописи, а просто видалила їх.

Як відомо, Ані Лорак приїхала до Києва на святковий концерт для телеканалу "Інтер".

Нагадаємо, "латексну" Лорак, яка виступила на шоу "Інтера", висміяли в мережі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", запроданку Лорак "видворили" з Києва до Магадану.

Також "Знай.ua" писав, Ані Лорак висміяли за невмілий фотошоп.