Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram знімки з фотосесії. Так, знаменитість присіла на стільчик в довгому чорному оксамитовому платті з глибоким декольте. Шанувальники ж розкритикували кадр, адже артистка вибрала дуже невдалу позу і помітно подовжила ноги в фотошопі.

За 18 годин фото набрало 102 тис. лайків, а фолловери взялися коментувати побачене: "Сумна", "Перестарався фотошопер з подовженням ніг)", "Які у вас сумні очі 😞", "сумна.. або втомлена..", "Фотограф перестарався і зіпсував образ.", "Все в тобі добре було ДО ПЛАСТИКИ НА ОБЛИЧЧІ...", "Заморили голодом!", "Ну, роздягнися вже повністю і заспокойся, може хто - небудь молодший клюне?", "З фотошопом переборщила! Вона без нього вже просто не може!" "Безглузда поза,безглуздий образ", "Ані чому у вас такі очі сумні?".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.