Всесвітній день пошти

Цей день відзначається в системі ООН і проводять його щороку в один і той же день, як і вирішив 14-й конгрес Всесвітнього поштового союзу в 1874 році. Метою дня є пропаганда ролі пошти в житті людей і компаній, людям розповідають який внесок був в розвиток соціальних і економічних питань розвитку різних країн. Цей день державам-членам пропонують розробляти заходи, які розширюють обізнаність про роль поштової служби і її діяльності в суспільстві і ЗМІ.

День ріелтора на Україні

Сьогодні українські ріелтори відзначають своє професійне свято, відразу після Дня юриста. Вперше свято почали відзначати у 2000 році, а заснували його на Першому всеукраїнському з'їзді ріелторів. І щороку продовжують його відзначати. У цей день ріелтори отримують привітання від керівників і колег, друзів, сім'ї і близьких, а також від своїх клієнтів. Асоціація фахівців з нерухомості щороку збирає своїх членів для традиційного торжества. Крім розваг люди ще можуть поспілкуватися з потенційними партнерами, колегами і отримати нові контакти і зв'язки.

Православні свята:

  • Святителя Тихона, патріарха Московського і всeя Русі.
  • Кончина апостола і евангелістa Іоанна Богослова.
  • Священномученика Володимира Вятського, пресвітера.

Іван Богослов

У церковному календарі сьогодні день пам'яті Іоанна Богослова, він був одним з 12-ти апостолів, автором Євангелія від Іоанна і Книги Одкровення, а також трьох послань Нового Завіту. Але на Русі сьогодні більше судили про погоду за народними прикметами. Якщо випадав сніг, то зима буде вже на Михайлов день. За листям дивилися, якою буде зима. Якщо ще не все опало з дерев, то зима буде морозною.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Легенда свідчить, що одного разу Іван перетворив гусячого пастуха в талановитого живописця. Тому він вважався ще й покровителем іконописців і художників. Його просили в молитвах допомогти в справах і дати натхнення.

Іменини в цей день

Олександр, Опанас, Володимир, Дмитро, Єфрем, Іван, Микола, Тихон