Останні дев'ять днів бджолярі готували бджіл до зимових холодів, утеплювали вулики і заносили їх в більш теплі місця. І сьогодні останній день бджолиної дев'ятини. А будь-яка робота, яка не відноситься до бджіл, вважається гріхом. Так що відкладіть свої справи на інший час.

Якщо ж у вас є бджоли, то потрібно попросити дітей, яким ще не виповнилося 12 років, помолитися святому Саватію. Моляться бджолиному покровителю про те, щоб бджілки добре перенесли зиму, і щоб втрати були несильними, щоб в наступному році вони змогли зібрати багато меду. Дорослим не можна цього робити, тому що бджолами займаються тільки ті, хто чистий душею, і маленькі діти - найчистіші і безгрішні в цьому сенсі.

Сьогодні потрібно їсти побільше меду, додавати його в різні страви, раніше навіть робили спеціальне медове печиво. Мед допоможе бути здоровим всю зиму. Крім того, щоб їсти мед самим, потрібно поділитися ним з сусідами, близькими і жебраками.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

День не підходить для початку нової справи, але відмінно підійде для того, щоб пошукати нову роботу, місце, де повчитися. Також сьогодні звертаються до астрологів, юристів і психологів. Свято добре підходить для передачі досвіду і для ворожінь. У цей день можна знайти справжню мудрість. Але якщо ви не знаєте якихось символів, не малюйте їх просто так. Також сьогодні не можна занадто різко рухатися, голосно шуміти і сваритися з людьми.

Діти, які народилися сьогодні, живуть довго і доживають до самої старості. Вони сильно люблять, щоб все було в порядку і в чистоті. Їм підійде камінь-талісман бірюза.