Плпулярний сервіс з пошуку попутників для автомобільних поїздок BlaBlaCar з 10 жовтня змінив правила користування ресурсом.

Про це повідомляє "ДС".

Так, BlaBlaCar зробив користування своїми послугами платними, про що
повідомили на сайті ресурсу.

Ціна питання

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Доступ на 1 місяць коштуватиме 59 грн. Тим, хто їздить рідко, доступ до сервісу пропонують придбати на 1 день за 49 грн.

"З 10 жовтня 2018 р. BlaBlaCar в Україні переходить на новий етап свого розвитку і запускає платні опції для пасажирів. Щоб користуватися BlaBlaCar, пасажирам потрібно придбати доступ до сервісу на 1 день або 1 місяць. Поїздки на короткі дистанції до 120 км залишаться безкоштовними. Водії продовжать користуватися сервісом безкоштовно, як і раніше", - оголосили в компанії.

Безкоштовною як і раніше буде публікація про поїздку. А от за доступ до сайту доведеться платити згідно тарифів. Пасажири вноситимуть оплату перед бронюванням поїздки.

Додамо, польська поліція затримала водія мікроавтобуса Fiat Ducato, який віз на роботу сімох пасажирів - заробітчани були добряче напідпитку. Водієм виявився 31-річний громадянин України, який був під впливом алкоголю, так само як його пасажири.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві ліквідують мотлох на колесах. Маршрутки за кілька років відійдуть в і сторію. їх замінять автобусами, також міська влада розширить автопарк тролейбусів та трамваїв.

Також Знай.ua писав про те, що київським водіям у період з квітня по листопад дозволили їздити до 80 км/год на окремих ділянках. У мережі опублікували повний список вулиць.

Крім того, скоро проїзд у маршрутках Києва може підскочити в ціні. Виною тому називають впровадження електронного квитка. Оскільки в комунальний транспорт елекронні прилади закуплять за держкошт, то приватні перевізники забезпечать маршрутки приладами самостійно, що й призведе до підвищення тарифів.