Цей день на Русі вважали поганим, тому навіть ніс на поріг не можна висовувати. На це було кілька причин. По-перше, були сильні дощі дощі, так що ходити по бруду в принципі було не дуже приємно. По-друге, вірили, що в цей день на вулиці веселиться нечисть. Так що якщо і працювали сьогодні, то тільки вдома по господарству.
Крім того, не можна їсти ягоди ні в якому вигляді, навіть як варення або компот. Вважалося, що в цей день Диявол наплював в ягідні кущі, а значить з'ївши їх, з'їсте і отруту змія.

Не починайте нічого нового, не ризикуйте просто так і будьте обережні на дорозі. Сьогодні ви можливо відчуєте незрозумілий страх, від якого потрібно позбутися зусиллям волі. Цілком ймовірно, що і слова будете сприймати неадекватно. Ні на кого не ображайтеся, не сваріться і не мстіть людям. Це все обернеться проти вас. Сьогодні корисно очищатися і голодувати.

Якщо ваш коханий часто сумує, то зверніть увагу, щоб не одягав речі синього кольору. Інакше у нього в житті почнеться чорна смуга. Також сьогодні можна вимітати з хати сміття, інакше по ньому напустять біду в будинок. Не дивіться в очі карооким людям, вони можуть навіть не бажаючи наврочити.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Якщо хочете дізнатися майбутнє, з закритими очима виберіть книгу з шафи, відкрийте її на восьмій сторінці і прочитайте восьмий рядок зверху. Це буде відповідь на ваше запитання.

Діти, які народилися сьогодні, навряд чи будуть дуже красивими, тому їм буде важко досягати успіху. Раніше з них виходили непогані майстри по дереву, а також у них добре виходить майструвати дитячі вироби. Їм потрібно носити гірський кришталь.