На українців чекають довгі вихідні, так як вся країна 14 жовтня відзначає Покрову та День захисника України. Яку погоду слід очікувати на свята дізнавався Знай.uа.

Отже, в неділю , 14 жовтня, по всій території України буде все так само сухо і тепло, змін чекати не варто, хіба що денна температура повітря на кілька градусів знизиться в західних областях (до 19-21 градуса тепла) і підніметься на півдні (до 21 вище нуля). Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Варто відзначити, що на Закарпатті вдень може трохи похолодати: 19-21 тепла, а, навпаки, значно потеплішає вночі до 6-8 градусів з позначкою "плюс". Крім того, такі ж температури повітря, згідно з прогнозами синоптиків, очікуються і на півдні нашої країни.

При цьому на решті території Західної України, а також на сході, півночі та в центрі країни стовпчик термометра покаже 16-18 тепла в денний час доби і вночі 3-6.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

прогноз погоди на 14 жовтня від Укргідрометцентру

Раніше повідомлялося, що протягом найближчих двох тижнів погода порадує українців теплом і сонцем. Про це розповіла заступник начальника відділу метеорологічних прогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голень.

"Різкого зниження температури в найближчий тиждень не чекаємо, навіть на наступному тижні температурний фон дещо знизиться, але це буде +13...+18 °C по всій країні. Тобто найближчі 10, а то і 15 діб різкого похолодання не буде", – сказала синоптик.

У найближчий тиждень вдень буде дуже тепло, місцями стовпчики термометрів піднімуться до +22 градусів.

Нагадаємо, що зміна погодних умов позначається і на поведінці машини. Зниження зчіпних властивостей шин відіб'ється на вашій впевненості, коли ви почнете керувати авто.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні традиційно в останню неділю жовтня переводять годинник на зимовий час.

Також портал Знай.uа писав, що у ці вихідні і ще тиждень жовтень порадує українців останнім теплом в цьому році. В Україні буде сонячно і без опадів, лише вранці слід бути обережними на дорогах через тумани.