У понеділок, 15 жовтня, в Україні почали діяти нові штрафи за підвищення допустимої швидкості на дорозі.

З 8 жовтня співробітники патрульної слубы почали використовувати TruCam - прилад для вимірювання швидкості, але до 15 числа попереджали водіїв тільки в усній формі. Про це на офіційній сторінці в Facebook пише прес-центр патрульної поліції.

До слова, швидкість руху відслідковуватиметься виключно на тих дорогах, де встановлено знаки, що повідомляють про фото - і відеофіксацію порушень ПДР. Також в повідомленні говориться, що на цих ділянках знаходитимуться спеціальні транспортні засоби з маячками синього кольору. Правоохоронці також оприлюднили список, де спецпристрої будуть використовувати.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ціни на бензин українців змусять ходити пішки

Для українських водіїв повідомили неприємну новину – зниження цін на бензин не варто очікувати., більше того, власникам авто потрібно готуватися до гіршого. Ціни на бензин на українських заправках до кінця року можуть зрости на чотири-п'ять гривень.

Нагадаємо, порівняно з вереснем 2017 року, в 2018-му продажі нових легкових автомобілів в Україні знизилися на 14% до 6,8 тис. одиниць. У повідомленні говориться, що найпопулярнішим брендом у вересні стала Toyota з показником 918 реалізованих автомобілів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, у жовтні очікується черговий стрибок ціни на автогаз. Цьому є пояснення, експерти називають кілька причин таких негативних змін для українських водіїв.

Також портал "Знай.uа" писав, депутати готують українським водіям неприємний сюрприз і здеруть з них сім шкур за старі автомобілі. Володіти старим авто тепер буде не дешево. Якщо автомобілю більше п'яти років, то власнику кожен рік доведеться викласти копійку.