Наші предки вважали, що сьогодні по світу ходять осінні лихоманки - це такі злі духи, які чіпляються до людей і мучать їх різними хворобами. Лихоманок було 13, тому вирішили, що це прокляті дочки царя Ірода. Проти лихоманок є один прекрасний засіб - осикова кора, і її потрібно носити з собою. Тоді лихоманки будуть тільки кружляти навколо вас, але нападати не будуть, так як сильно ненавидять осику. А якщо хвороба вже причепилася, то потрібно зрізати сучок осики і носити його з собою. Якщо в цей день болить голова або ноги, потрібно їх покласти на осинове поліно.

Взагалі цей день вважається нещасливим. Сьогодні потрібно серйозно ставитися до своїх снів, вони можуть стати попередженням про біду. На Дениса Позимнього потрібно пити більше води, соків та інших очищувальних рідин. Сьогодні краще не з'ясовувати стосунки, не затівати суперечок і не просити ні про що. Шефу краще не перечити і не показувати своє невдоволення. Потрібно більше радіти життю і світу навколо вас. А щоб зміцнити відносини з коханою людиною, потрібно уникати в розмовах з ним слова «ні».

Вважається, що сьогодні потрібно боятися не тільки лихоманок, а й пристріту. «Денис - лихого ока бережись», - говорили люди. Щоб на вас не наслали порчу, якийсь наклеп або не наврочили, потрібно використовувати редьку, цибулю, часник і сіль. За народним повір'ям, сіль з редькою можуть виїсти ті злі слова, які написали на папері, а запах цибулі і часнику відлякує нечисть. Сьогодні вимовляють замови від пристріту і уникають людей з карими очима, так як вони мають погане око.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще