У мережі набирає популярність відео з дівчиною Софією, яка служить в українських військах на Донбасі, і виконала на передовій пісню на вірші Володимира Сосюри.

Відео опубліковане на Facebook сторінці журналіста Олександра Махова.

"Увімкніть звук і послухайте проникливий голос 21-річного бійця Софії. Чути таке виконання вірша Сосюри на передовій в декількох сотнях метрів від ворога – це неймовірні враження. А ще дівчина дуже влучно стріляє. Справжня", – захоплюється виконавицею журналіст.

Варто відзначити, що Софія співає пісню на вірші "Так ніхто не кохав" відомого українського поета Володимира Сосюри, який сам був родом з Донбасу і воював спершу в армії УНР, а пізніше – у лавах Червоної армії.

Увімкніть звук і послухайте проникливий голос 21-річного бійця Софії. Чути таке виконання віршу Сосюри на передовій за кількасот метрів від ворога - це неймовірні враження. А ще дівчина дуже влучно стріляє. Справжня

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще
Geplaatst door Oleksandr Makhov op Vrijdag 12 oktober 2018