Достеменно невідомо, чи може людина воскреснути після своєї смерті, хоча більшість людей вірить у це. Та навряд чи хтось із зловмисників, які підробляють своє свідоцтва про смерть, аби заховатись від відповідальності за скоєне, мріють про "воскресіння" після підробленої "смерті". Та рано чи пізно це стається.

5 жовтня у французькій Бургундії затримали за шахрайство громадянина України Дмитра Малиновського, який використовував підроблене свідоцтво про власну смерть для того, щоб сховатись від правоохоронців.

Як повідомила прес-секретар Генпрокурора Лариса Сарган, Дмитро Малиновський причетний до розкрадання коштів найскандальнішого підприємства України - Одеського припортового заводу.

Про це речниця ГПУ написала на своїй сторінці в Facebook.

"Прокуратура підготувала матеріали для екстрадиції громадянина України Дмитра Малиновського, затриманого у Франції за шахрайство." Воскреслий "громадянин використовував завідомо підроблене свідоцтво про власну смерть і в даний час використовує підроблений паспорт іншої країни", - написала Сарган.

За результатами досудового слідства Малиновському заочно повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 190 КК України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою).

До слова, на сайті МВД в розділі осіб, які переховуються від органів влади, є людина з таким ім'ям і прізвищем. За даними відомства, він переховується з серпня 2014 року.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, у Франції затримали українського корупціонера-утікача, якого на батьківщині підозрюють у масштабній корупції. На сайті Європолу ім'я затриманого не розкривалось, але повідомлялось, що він до того, як був затриманий, підробив власне свідоцтво про смерть.

Як повідомляв "Знай.ua", у квітні закрили Одеський припортовий завод.

Також "Знай.ua" писав, озброєна банда викрала чоловіка серед білого дня. Автомобіль поїхав у бік виїзду зі столиці.