18 жовтня у центрі Херсона невідомі підклали вибухівку, якою намагалися підірвати чоловіка

Саморобну вибухівку, залишену під бампером машини, знешкодили. Про це повідомили в ГУ Нацполіціі в Херсонській області, передає Depo.Херсон.

Пакет з проводами під бампером припаркованої машини на проспекті Ушакова помітив її власник. На місце події прибули представники екстрених служб і поліцейські.

За повідомленням користувачів соцмереж, також вивели учнів розташованої поруч школи №28. Як зазначили очевидці, дітей евакували через чорний хід.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Предмет, схожий на саморобну вибухівку, вилучили і деактивували вибухотехніки. Осколки направлені на експертизу.

Поліція порушила справу за двома статтями Кримінального кодексу: "Умисне вбивство" і "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

Незабаром з'явилися нові подробиці події в центрі Херсона.

Дзвінок від місцевого жителя надійшов в поліцію об 11.20. Чоловік повідомив, що вийшов з недавно орендованої квартири і попрямував до припаркованої у дворі машини. Під автомобілем він помітив дивний згорток, з якого стирчали дроти. Піротехніки дістали з-під бампера предмет, схожий на саморобний вибуховий пристрій.

Бомбу деактивували і направили на експертизу. Відкрито кримінальну справу. У дворі будинку досі працюють спецслужби.

Нагадаємо, у середу, 17 жовтня, в політехнічному коледжі в окупованої Росією Керчі стався підрив бомби, начиненої металевими предметами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", всього через 3 години після трагедії у Керчі на російських пропагандистських каналах вже був оприлюднений сюжет про причини теракту. Основною причиною трагедії класично назвали "українську ДРГ", яка своїми "діями" спричинила масштабну трагедію.

Також "Знай.ua" писав про виправдання Путіна щодо кривавих подій, котрі сталися у керченському політехнічному коледжі.