Всього через 3 години після трагедії у Керчі на російських пропагандистських каналах вже був оприлюднений сюдет про причини теракту.

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, відповідно до оприлюдненого сюжету основною причиною трагедії стала, як завжди невловима українська ДРГ, яка своїми "діями" спричинила масштабну трагедію.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

У свою чергу прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков зробив офіційний коментар з приводу вибуху у керченському політехнічному коледжі.

Він зазначив, що нібито Володимир Путін особисто доручив "встановити причини та винуватців", залучивши спецслужби. Крім того, слідчий комітет РФ порушив справу за 205 КК РФ - терористичний акт:

"Трагічні новини, які надходять з Керчі. Вибух. Президенту доповіли по лінії різних служб. Дані по жертвам і кількості постраждалих уточнюються постійно. Президент глибоко співчуває тим, хто втратив своїх рідних і близьких в результаті цього вибуху. Президент доручив МОЗ, МНС, рятувальним службам вжити термінових заходів для надання допомоги постраждалим. При необхідності, забезпечити транспортування хворих в провідні медичні заклади в Москві та інших містах. Президент доручив ФСБ, іншим вжити термінових заходів", - заявив він.

Згодом до приміщення коледжу прибули 200 військових, підігнали 10 одиниць техніки (БТР і службові). Вони повинні допомогти розібрати завали.

У "Росгвардії" також відкидають всі інші версії, окрім теракту. На території анексованого Криму пізніше оголосили триденний траур.

Крім того варто відзначити, що у мережі показали фото стрілка, який ймовірно лаштував теракт в Керчі. Зроблена на території коледжу перед нападом.

У будівлю політеху він зайшов в одному одязі, там - переодягнувся. Підозрюваний у скоєнні теракту знайдений застреленим на другому поверсі політехнічного коледжу.

Як відомо, вибух стався на першому поверсі, на другому поверсі була стрілянина. Внаслідок трагедії загинуло більше десяти людей і більше тридцяти постраждали.

На місці задіяні всі медики, МНС і поліція. Карет "швидкої допомоги" не вистачає - людей вивозять на приватному транспорті. Версія теракту на даний час одна з основних. Медиків та студентів коледжу терміново викликають до лікарень Керчі.

Нагадаємо, виправдання Путіна та повний список жертв у Керченській трагедії.

Як повідомляв "Знай.ua", стрілець нещодавно отримав дозвіл на зброю і купив 150 патронів.

Також "Знай.ua" писав, що директор коледжу розповів про вибух у Керчі.

Повно трупів, справжній теракт, - директор керченської школи, в якій стався вибух