У Рівненській області близько двох сотень невідомих напали на працівників поліції.

Про це повідомляє прес-служба обласного управління Нацполіції.

Наразі вже відомо, що співробітники поліції патрулювали райони незаконного видобутку сонячного каменю. Відзначається, що сам інцидент відбувся о 7-й ранку поблизу села Кухітська Воля Зарічненського району.

Так, відзначається, що під час патрулювання на поліцію напала група невідомих, яка значно пошкодила автомобіль правоохоронців за допомогою каміння та палиць.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Зловмисники у балаклавах та з палицями у руках заблокували проїзд автомобіля, шарпали за форменний одяг, кидали каміння, пошкодили три службових автомобілі", - розповідають правоохоронці.

Відомо, що працівникам поліції вдалося припинити конфлікт без постраждалих з обох боків.

"Для координації дій, врегулювання конфлікту та недопущення його повторення на місце події виїхав заступник начальника ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький", - зазначили в поліції.

"Поліцейські встановлюють усі обставини кримінального правопорушення та осіб, причетних до його вчинення", - додали у прес-службі.

Разом з тим варто відзначити, що у селі Актове Вознесенського району Миколаївської області поліція і місцеві фермери з переслідуванням затримали групу паліїв, які напали на 50-річного підприємця.

Так, у Нацполіції відзначили, що у ніч з 21 на 22 вересня група злочинців кинула у двір чотири коктейлі молотова, через що виникла жахлива пожежа. Відомо, що на момент загоряння у будинку перебували сам господар, його дружина та товариш.

За даними прес-служби Національної поліції, в ніч на 22 вересня зловмисники кинули у двір чотири коктейлю Молотова, через що виникла пожежа. У будинку знаходився сам господар, його дружина і товариш. Поки жінка намагалася загасити полум'я, чоловіки почали переслідування.

Нагадаємо, дику весільну бійку вдалося зняти на відео.

Як повідомляв "Знай.ua", тітушки почали "віджимати" українські ліси.

Також "Знай.ua" писав, що поліція оживила "вбитого" бурштинового короля.

Як працює узаконений видобуток бурштину, Право на правду