Як же іноді сумно не дотримуватися старих традицій. Адже, яке велике свято проходить без метушні та шуму. Правильно, практично жодне.

Так, в центрі Чернігова, неподалік від клубу "Бурштинова кішка" було знято на відео дику бійку. Ймовірно, так звані бійці були гостями весілля.

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевого видання Gorod.cn.ua.

На відео можна побачити, як група гостей свята намагається розборонити двох бійців, які лежали на асфальті. Наречена при цьому явно нервує. Через якийсь час людям успішно вдається втихомирити забіяк.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в головному для євреїв українському місті відбулася досить дика історія. Так, в Умані місцеві жителі та євреї-хасиди зчепилися у жорсткій бійці після того, як один з "ортодоксів" підпалив дерев'яний православний хрест біля берега річки Кам'янка.

У даний момент немає точної інформації про постраждалих в результаті бійки. Про цей страшний інцидент стало відомо завдяки повідомленням телеканалу "Кешет".

Відомо, що у відносинах між християнською та іудейською громадами міста виникла сильна напруженість. Згідно з повідомленням, хрест дратував ультраортодоксів, що зібралися на березі річки для проведення новорічного очисного обряду "Ташліх".

Варто нагадати, що в Ярославській області під час зйомок серіалу "Смерш" загинув актор масовки. Надзвичайна подія сталася, коли репетирували масову бійку.

Про це повідомляє Telegram-канал Mahs. Інцидент стався 14 вересня. Знімальна група знімала сцену масової бійки, в ході якої хтось дуже сильно ударив актора Валерія Шувалова в скроню. Цей удар став смертельним для 50-річного чоловіка. Актора відвезли в лікарню, але лікарі не змогли його врятувати.

За фактом загибелі актора масовок порушили кримінальну справу. У Слідчому комітеті заявили, що зараз опитують акторів і членів знімальної групи. Про затримання підозрюваного поки не повідомляється.

Нагадаємо, п'яні гопники влаштували кривавий екшн в кафе, є постраждалі.

Як повідомляв Знай.uа, "пацанка" влаштувала епічну бійку, забувши про камери.

Знай.uа писав, Альварес і Головкін ледь не влаштували бійку напередодні бою.