У місті Маріуполі Донецької області чоловік спробував відучити свого 17-річного сина від звички до паління доволі неочікуваним способом.

Про це повідомляють ЗМІ.

Проте під час актичних фізичних дій та у нападі люті батько вибив своєму сину зуби. Крім того у поліції відзначили, що у таких діях чоловіка є всі ознаки домашнього насильства, які першими помітили вчителі у школі, куди ходить хлопець.

Сам чоловік під час розмови з правоохоронцями розповів, що побив сина через куріння. У результаті такої атаки молодик позбувся відразу трьох зубів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сім'ю взяли на облік в Соціальної службі, а з сімейним тираном провели профілактичну бесіду і склали на нього адміністративний протокол за статтею 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Разом з тим варто відзначити, що кінематографісити об’єднання "Вавилон’13" днями представили у кінотеатрі "Жовтень" документальну стрічку про незаконне ув’язнення – "Крихка свобода". Правозахисники та режисери хотіли розповісти відкрито про долю чоловіків та жінок, котрих свого часу утримували у підвалі приміщення колишньої Луганської ОДА. Відвідали прем'єру і безпосередні герої цієї історії.

Одним із головних прототипів став Олександр Ретивов. Саме він після чергових мітингів опинився в заручниках – тоді, у далекому 2014 році, він ще працював у відділі культури районної держадміністрації.

Кайданки, які впивалися у зап’ястя, довелося потім вирізати разом зі шкірою. Три дні у холодному приміщенні, разом з іншими, побитими і безнадійними, далися взнаки.

Пізніше стан Олександра лікарів дуже занепокоїв: через сильні стусани були пошкоджені частини головного мозку, які відповідають за мову та координацію, тому довгий час він не міг навіть сформулювати речення, аби заговорити з конвоїрами.

"Через три дні привели їхнього фельдшера. Він розрізав скальпелем будівельні пластикові кайданки, що в’їлися в шкіру, і мене перевели в камеру, яку чомусь називали "третя", - згадував він в коментарі "Радіо свобода".

Нагадаємо, керченський маніяк і після смерті продовжує збирати жертв.

Як повідомляв "Знай.ua", очевидці розповіли про теракт у Керчі.

Також "Знай.ua" писав, що керченської трагедії не сталося б в українському Криму, і ось чому.

Керченська трагедія: які ідеали сповідував 18-річний убивця та чи шукає влада РФ можливих спільників