Вже мало хто згадує, але до того як Марина Поплавська влаштувалася працювати у "Дизель шоу", вона була відома й в інших іпостасях. Приміром, за проектом "Девченки из Житомира", який і приніс їй свого часу найбільшу популярність.

Саме в цьому місті її згадують теплими словами не тільки дорослі, а й діти.


20 років самотності Марини Поплавської


Весь Житомир прощався із легендою екранів 22 жовтня. Прийшли й ті, хто навчався у школі №33 – там вона колись викладала українську мову та літературу. У приміщенні досі помітно її портрет, із чорною стрічкою, поруч лежать квіти.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Усі вчителі зараз збираються і до 11.30 ми йдемо у драмтеатр на прощання і відспівування Марини. Ми завжди йшли їй назустріч, і ставили в розклад уроки на понеділок і вівторок, у неї було шість годин. Їй так було зручно, і два дні вона проводила з дітьми. Веселі відступи були завжди, я під дверима не слухала, але там завжди було весело. Діти були в захваті від неї. Та й в учительській Марина часто щось веселе розповідала колегам. Вона двадцять років пропрацювала тут, у школі. У неї своєї сім'ї не було, батьки померли років 5-6 назад, залишилася сестра і племінниця. Для нас це величезна втрата ", —розповіла завуч школи №33 Наталія Дзюмага в коментарі "Обозревателю".


Як виявилося, Поплавська встигала не тільки брати участь у шоу та вести уроки: вона навіть відкрила при школі гурток драматичного мистецтва. Практично жодне свято не минало без її спектаклів та казок:

"Діти її обожнювали. Навіть не знаю, як вони сприймуть її трагічну смерть", — додала завуч.


Дивіться: на трасі під Києвом у ДТП загинула Марина Поплавська із Diesel-шоу


Нагадаємо, у мережі оприлюднили кадри з місця аварії, в якій загинула Марина Поплавська.
Як повідомляв Знай.ua, зірка "Дизель шоу" вперше розповів про трагедію.
Також Знай.ua, стало відомо, чим прославилася покійна Марина Поплавська за час роботи у "Дизель шоу".