У неділю, 21 жовтня, на тимчасово окупованих територіях Донбасу бойовики 19 разів порушували режим тиші, за що і поплатилися.

Так, прес-центр штабу ООС на своїй сторінці в Facebook пише, що всього за добу українські герої, захищаючи позиції, знищили вісьмох терористів. Протягом усього часу Об'єднані сили повністю контролювали ситуацію.

Бойовики використовували міномети калібру 120 і 82 мм, гранатомети різних систем, стрілецьку зброю і великокаліберні кулемети. Вогнева відповідь українських бійців коштувала терористам дуже дорого: за даними розвідки, окупанти втратили 8 людей, ще двоє отримали поранення.

Також повідомляється, що за 24 години троє українських військовослужбовців отримали поранення. На щастя, обійшлося без загиблих.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що майже тисяча українських військових загинули внаслідок постравматичного синдрому через військові дії на Донбасі.

Матіос наголошує, що посттравматичний синдром у військових, які пережили бойові дії на Донбасі, штовхає їх на злочини як проти себе, так і проти інших людей.

Втрати українських військових, які віддали своє життя в результаті умисних вбивств і самогубств, починаючи з конфлікту на Донбасі, становить близько 900 осіб.

Нагадаємо, на тимчасово окупованих територіях Донбасу бойовики 16 разів обстрілювали українські позиції, двічі використавши зброю, заборонену Мінськими угодами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські військові успішно відбили атаку російських окупантів в районі Авдіївки Донецької області. Окупанти так тікали, що залишили зброю.

Також "Знай.uа" писав про те, що проросійські терористи на Донбасі масово використовують заборонену зброю, відомо вже давно. Проте днями вони "побили" власний рекорд нахабства - спливла інформація про обстріл місії ОБСЄ на території окупованого Донбасу.