Окрім офіційної версії щодо мотивів Владислава Рослякова, в історії "керченської бійні" знайшлися й інші, приховані деталі. На дивний збіг звернула увагу астролог Валентина Вітрока.


Вона впевнена: трагедія сталася не просто так, не останню роль зіграло несприятливе розташування планет. Згідно календаря, 14-17 жовтня Місяць увійшов у знак Козерога – основна причина пригніченості людей, почуття безвиході.


Крім того, саме під цим знаком сходяться дві войовничі планети- Сатурн та Плутон. Перша відповідає за жорстку дисципліну з обмеженнями, а друга - смертельні випадки і катаклізми за участю значної кількості людей.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Астролог додала, що вплив виявляється був не на одну людину, а на цілі групи і народи. Місяць, в свою чергу, став таким собі "провокатором".
Цікаво, що небесне тіло Плутон також відоме як "планета смерті". Вона була названа в 1930 році на честь повелителя царства мертвих.

Владислав Росляков
Владислав Росляков

Там теоретично навіть можуть існувати живі істоти, якщо із Землею щось станеться. Плутон також впливає на думки людей, породжує криваві війни та скандали між цілими народами.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі


У сфері впливу Плутона і найбільш небезпечна з людських енергій – атомна, в цей час планетам нібито горить холодним полум'ям, яке відповідає за розправу.

Всі біди на Землі, в тому числі теракти та вбивства, найчастіше трапляються саме у цей період. Перед світовими війнами якраз спостерігалося з'єднання Плутона з Сатурном, це і послужило поштовхом до кривавих битв.

Вибух у Керчі
Вибух у Керчі


Вірити в це чи ні, кожен вирішить для себе сам. Поки що офіційна версія слідства – Владислав Росляков наклав на себе руки після того, як вчинив теракт у коледжі. Точні мотиви поки що остаточно не встановлені.


Дивіться: учні політехнічного коледжу про теракт у Керчі


Нагадаємо, батько керченського стрілка вперше заговорив на камеру.
Як повідомляв Знай.ua, дівчина керченського стрілка розповіла про останні дні Владислава Рослякова.
Також Знай.ua писав, стало відомо, де Росляков взяв гроші на зброю.