Підвищення мінімальної зарплати не зупиняє українців у боротьбі за виживання. Прибутки досі мізерні, а рівень міграції росте мало не щодня.

Якщо не знаходять роботу у Польщі та Чехії, наші земляки їдуть в Німеччину, Іспанію, інколи – навіть до Росії. І наслідки такого явища ми побачимо вже зовсім скоро, хоча вони навряд чи когось потішать.


На це звернув увагу га своїй сторінці у Facebook юрист, блогер Михайло Шнайдер. Опираючись на офіційну статистику про міграцію українців, він наголошує, що з починаючи з кінця березня поточного року нашу державу покинули близько 619 тисяч осіб.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"Всього лише за кілька місяців, з України виїхали сотні тисяч чоловіків і жінок. Тільки вдумайтеся в цю просто фантастичну цифру. Приблизно стільки ж людей живе у Львові або Запоріжжі. Це справжня катастрофа. Ну, а найсумніше в тому, що кожної хвилини ця цифра збільшується на дві людини. Пам'ятаєте рекламу середини 90-х років - "Ти не один, нас 52 мільйони. Так ось тоді, нас справді було 52 мільйони. А скільки ж нас сьогодні? І скільки нас залишиться завтра? Два непростих питання. Відповіді на які нас просто шокують ...", - підкреслив Шнайдер.


Дивіться: чому українці масово їдуть за кордон?


Нагадаємо, блогер порівняв рівень життя українців та іноземців.
Як повідомляв Знай.ua, Польща змінить правила працевлаштування для українців.
Також Знай.ua писав, експерти доступно пояснили основні причини фінансової кризи в Україні.