Учасники популярного гумористичної програми "Дизель Шоу" опублікували в соцмережі зворушливі відео зі спогадами про загиблу колегу, акторку та всенародну улюбелницю Марину Поплавську, життя якої забрала страшна аварія.

На сторінці "Дизель Шоу" в Instagram за останні кілька днів опублікували першу і другу частину ролика з епізодами інтерв'ю та найяскравішими цитатами гумористки.

"У будинок до кожного, хто хоч раз посміхнувся, дивлячись на неї на екрані або на сцені - прийшла велика біда. З життя пішла яскрава зірка комедійного жанру, вчителька, людина з великої літери, вірна подруга, красива жінка - Марина Поплавська. Її життя обірвалася трагічно і безглуздо", - зазначили автори в описі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Зворушливі ролики показують глядачеві нарізки цитат і жартів Поплавської, серед яких також звучать плани артистки щодо її участі в "Дизель Шоу".

"У мене особиста мета - це 15-річчя "Дизель Шоу", зустрітися з усіма разом, потім я збираю валізу і йду, а шоу триває", - з посмішкою ділилась нещодавно Поплавська планами на майбцтнє.

Як відомо, на трасі Київ-Житомир близько 6 ранку, 20 жовтня, сталась мотрошна ДТП, автобус Неоплан, який перевозив колектив "Дизель-шоу", врізався у вантажівку. Від потужного удару "ніс" транспорту розплющило. На місці загинула Марина Поплавська, яка сиділа на передньому сидінні поруч з водієм. Ще кількох акторів з різними травмами госпіталізували.

ДТП під Києвом

Наразі їх життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Нагадаємо, в мережі показали момент прощання з улюбленицею мільйонів українців Мариною Поплавською. Кадри роздираютьдушу.

Як повідомляв портал Знай.ua, стали відомі імена всіх постраждалих учасників команди "Дизель-шоу" у смертельній ДТП під Києвом.

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода, в яку потрапив автобус з футбольної збірної Андорри: транспортний засіб зіткнувся з легковим автомобілем.