На офіційній сторінці "Дизель шоу" у Facebook повідомили, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди під Києвом, яке сталося вранці, близько 7 години ранку, 20 жовтня, загинула акторка гумористичного шоу Марина Поплавська, ще двоє акторів - Яна Глущенко і Єгор Крутоголов - постраждали. Їх госпіталізували з травмами.

Так у повідомленні говориться, що іншим учасникам дорожньо-транспортної пригоди нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Марина Поплавська сьогодні загинула в результаті ДТП по дорозі зі Львова до Києва. Яна Глущенко і Єгор Крутоголов госпіталізовані без загроз для життя. Інші актори доставлені в Київ, їх здоров'ю нічого не загрожує", - йдеться в повідомленні.

Марина Поплавская сегодня погибла в результатет ДТП по дороге из Львова в Киев. Яна Глущенко и Егор Крутоголов...

Geplaatst door Дизель Шоу op Zaterdag 20 oktober 2018

Раніше ми повідомляли, що на Житомирській трасі під Києвом автобус з акторами гумористичного шоу "Дизель шоу" потрапив у жахливу ДТП, внаслідок аварії загинула актриса Марина Поплавська.

Автобус з акторами "Неоплан" зіткнувся з вантажним автомобілем "Нової пошти".

За інформацією прес-служби обласної поліції, водій автобуса Неоплан не впорався з керуванням і зіткнувся з вантажівкою МАЗ. В автобусі перебувало 14 пасажирів.

Водій автобуса затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство. Інших подробиць поки не повідомляється.

Користувачі в мережі залишили співчутливі коментарі.

Марина Поплавська запам'яталася глядачеві, як ефектна жінка, яка завжди знає, як привернути увагу не лише своїми яскравими сценічними образами, інтелігентна, яскрава і неповторна актриса та співачка.

Марина Францівна була одна з кращих актрис програм "Дизель Шоу", "На трьох", "DIZEL ранок", Лауреат Міжнародного музичного фестивалю КВН, популярна ведуча, редактор української асоціації КВН – це все про неї.

Марина Поплавська не тільки грала на сцені і знімалася в кіно, актриса також працювала вчителькою української мови та літератури в школі і робота з дітьми приносила їй задоволення.

Нагадаємо, у мережі з'явилися кадри з місця аварії за участю акторів "Дизель Шоу".

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода, в яку потрапив автобус з футбольної збірної Андорри: транспортний засіб зіткнувся з легковим автомобілем.

Також "Знай.uа" писав, у страшній автомобільній катастрофі трагічно загинув один із соратників перезидента-втікача Віктора Януковича Павло Токарєв.