Під час чергової ротації бойовиків на тимчасово окупованих територіях Донбасу з'явилися "дикі" люди, які поводяться надто неадекватно навіть як для терористів.

Як повідомляє портал Рoliteka, про це розповів боєць бригади імени Чорних запорожців Артем.

"Зараз взагалі дикі заїхали. Наприклад, раніше були перестрілки – вони з пк (кулемет Калашникова – ред.) і ми з пк. А зараз з пк постріляв – 80-тка прилетіла. Це якась неадекватність", – пояснив він.

Чоловік додав, що новоприбулі бойовики кожного дня відкривають вогонь. Однак українських воїнів така ситуація вже давно не лякає, оскільки за майже 5 років війни із Росією вони вже "бачили все".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Часто запитують, чому я їду на Схід, адже тут небезпечно і так далі. А я кажу, порівняйте статистику жертв ДТП і втрат у зоні бойових дій. Виходить, тут безпечніше", – підкреслив військовий Юрій.

Путін йде з Донбасу

У стінах Кремля з'явилася інформація про те, що незабаром Росія і Сполучені Штати укладуть масштабну угоду по Україні, в результаті якої Москва залишить у спокої Донбас. Гучний анонс робить наближений до Кремля Telegram-канал "Незигар". Ресурс звертає увагу читачів відразу на декілька новин, які одна за одною спалахнули в інформаційному просторі.

Нагадаємо, Володимир Путін відчайдушно намагається вирости. Предметом насмішок стали фотографії Путіна із зустрічі з президентом Хорватії Коліндою Грабар-Китарович.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", глава Кремля йде на хитрощі, аби здаватися вище. Зріст Путін становить 1,7 метра, але він дуже сильно змінюється в залежності від того, з ким він зустрічається на офіційних заходах.

Також раніше портал "Знай.uа" писав про те, що секрет туфель Володимира Путіна розкрили однією картинкою.