Актриса популярного українського шоу "Дизель" Марина Поплавська, яка днями трагічно загинула в ДТП, народилася в невеликому містечку Новограді Житомирської області. Ще будучи дитиною, вона мріяла стати вчителем і працювати з маленькими дітьми. Після закінчення школи вона вступила в педагогічний університет у Житомирі.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Вже через кілька років Марина Поплавська втілила свою мрію в реальність і почала працювати в місцевій школі.

Її називали кращим педагогом Житомира. Вона викладала українську мову і літературу, була класним керівником у №33 житомирській школі. Вона обожнювала дітей, а діти обожнювали її. Колеги і друзі відзначають, що Марина Поплавська була неймовірно розумною жінкою, мала чудове почуття гумору.

Похорон Марини Поплавської
Похорон Марини Поплавської

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Вона щодня їздила по Житомирській трасі, щоб викладати дітям українську мову, коли друзі запитували її чому вона їздить постійно такі великі відстані від Києва до Житомира, вона відповідала: "Україна переможе завдяки мові, і тільки мові!"

У знаменитої актриси немає дітей або чоловіка, все своє життя вона присвятила вихованцям школи, КВК та телебаченню.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

20 жовтня у страшному ДТП під Києвом загинула відома актриса українського гумористичного проекту "Дизель шоу" Марина Поплавська.

"Смертельна ДТП під Києвом. Загинула актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська. Ще 4 акторів отримали важкі травми" – йдеться у повідомленні.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Нагадаємо, актори "Дизель шоу" влаштували в мережі зворушливий флешмоб пам'яті загиблій в страшному ДТП Марині Поплавській.

Ідея належить Євгену Сморигину, який попросив колег поділитися на своїх сторінках в соцмережах записами з загиблою артисткою. Євген запропонував відзначати відео хештегом # МаринаЗнами.

До акції пам'яті приєдналося багато друзів і знайомих актриси. Вони діляться численними фотографіями і записами з нею в своїх акаунтах.

Нагадаємо, перед ДТП Марина Поплавська залишила пост, що розриває серце на дрібні шматочки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в мережі з'явилися кадри з місця трагедії.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що засекречену могилу зірки "Дизель-шоу" показали з висоти.