У мережі публікують все більше інформації, яка спростовує версію про самогубство Владислава Рослякова, що влаштував у керченському політехнічному коледжі криваву бійню.

Як повідомляє портал Рoliteka, експерти не виключають версії про умисне вбивство: версія про суїцид може бути черговою кремлівською затравкою, аби відволікти увагу суспільства.

Засумніватися в правдивості "суїцидальної історії" змушує характер поранень, які виявили на тілі хлопця. Постріли були зроблені таким чином, що Рослякову не вистачило б фізичної можливості так викрутитися.

"Постріл був зроблений стороннім з положення стоячи по діагоналі зверху вниз в рот лежить або пораненому, або трупу", — пише один з джерел.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також зазначається, що Рослякому було б вкрай складно самому зробити подібний постріл. Ще нещодавно на просторах мережі можна було знайти купу справжніх фото з тілом Рослякова, де за правою пахвою можна побачити слід від ножового поранення: тепер ці знімки чомусь почали активно видаляти. Це в черговий раз підтверджує версію б вбивство, яке намагаються приховати.

Нагадаємо, в мережу потрапили записи з камер спостереження керченського політехнічного коледжу, на відео зафіксовано, як імовірний винуватець вибуху Владислав Росляков направляється в приміщення. Хлопець теоретично міг піднятися на другий поверх, переодягнутися в туалеті і здійснити свій задум.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", кохана "керченського стрілка" зробила емоційне визнання. Учениця стверджує, що в місцевому політесі над ним знущалися практично всі, Росляков сам неодноразово на це скаржився.

Також "Знай.uа" писав про те, що батько Владислава Рослякова вперше погодився говорити на камеру. В мережі опублікували його звернення, де він відкрито визнає: син був неправий, його вчинок виправдовувати не варто. Але все ж він йому рідна людина, тому для Ігоря це велика втрата.