Вчителька, яка знущалася над третьокласниками у гімназії №6 в місті Волочиськ, що на Тернопільщині, відсторонена від виконання своїх обов'язків у цьому класі.

Про це йдеться на сайті OBOZREVATEL.

Директор школи Володимир Ревуцький, зазначив, що жінка вже не працює у цьому класі. Також він повідомив, що скарг від школярів з інших класів не надходило. Проте, батьки учнів розповіли, що вчителька вже як три роки знущається та залякує дітей у школі.

Володимир Ревуцький розповідає, що до нього звернулися батьки, які повідомили, що вчителька Марія Когут на уроці, при учнях, у класі стягнула з хлопчика штани.

"Цей факт був, і їй дали догану. Але я знаю, що зараз батьки звернулися в поліцію із заявою. Можливо, що поліція передасть справу до суду, тоді вже будемо ходити туди", - розповів директор.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Мама однієї із школярок Галина Марханюк поскаржилася, що однією з жертв знущань вчительки стала і її дитина.

"Ця вчителька працює всього три роки в школі. І всі ці три роки знущається над дітьми. Ще в 1 класі моя дочка плакала і просила мене забрати її з тієї групи української мови, де вчителювала Когут. Проте не було можливості. Вона скаржилася, що вчителька сильно кричить на дітей та штовхає їх. Але оскільки вона її не чіпала, я ще мовчала. у другому класі вже дійшло до того, що вона могла підійти до учня і вдарити його зошитом по голові. А в цьому році просто уявити неможливо! " - обурюється Марханюк.

Також жінка розповіла, що якось її дочка попросилася в туалет на уроці, вчителька її відпустила. Проте потім, вона попрямувала за школяркою прямо у туалет і почала спостерігати, дівчинка нічого не зробила, бо злякалася. Пізніше, вчителька привела дитину до класу і привселюдно назвала її брехухою. Крім цього, мати повідомляє, що вчителька розбила носа одному учневі.

Директор гімназії пояснює таку поведінку вчительки нервовим зривом.

Проте батьки школярів наполягають, щоб вчительку все-таки звільнили зі школи. Свої заяви вони відправили в міську раду та поліцію.

Нагадаємо, раніше перша вчителька Путіна розповіла про його відхилення.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що вчителька шокувала методами виховання.

Також "Знай.uа" писав, про те, що вчителька зробила на лобі другокласника непристойний напис.