Страшна історія сталася в Кривому Розі. На території приватного домоволодіння в місті виявили тіла п'ятьох людей. Про це повідомляє портал 1kr. Uk.

“28 жовтня на території приватного домоволодіння в Кривому Розі виявлено 5 людських трупів. Це сталося на вулиці Пожарського", - сказано в повідомленні.

Вертоліт з власником легендарного футбольного клубу звалився на очах у всіх, перші кадри жахливої трагедії

Як повідомляють засоби масової інформації, один труп був знайдений на минулого тижня. Ще три трупи знайшли сьогодні, ще один - відкопують. Поки знайдені тіла трьох чоловіків і однієї жінки.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

На місці страшного інциденту працюють десятки правоохоронців, керівництво Криворізького відділу поліції, слідчі, патрульні та судмедексперти.

Нагадаємо, раніше озброєний чоловік захопив синагогу в американському штаті Пельсинвания і відкрив стрілянину. Його вимоги поки неясні.

Інцидент стався в синагозі "Древо життя" в Піттсбурзі, яка знаходиться в районі Squirrel Hill на проспекті Уїлкінса.

Як повідомляв портал "Знай.uа" вранці в суботу, 27 жовтня, в Афганістані в місті Майдан-Шахр в провінції Вардак в результаті терористичного акту загинули щонайменше п'ять осіб, 12 отримали поранення.

Також "Знай.uа" писав, що росіянка штрикнула чоловіка ножем заради ефектного селфи. Зараз вже відомо, що важкі ножові поранення чоловікові нанесла його ж жінка під час п'яної сварки. Більше того, після поранення вона відправила фото знайомим замість того щоб викликати швидку.

Відзначається, що сам інцидент стався в середу, 24 жовтня, коли подружжя вживав алкогольні напої, а чоловік спробував задушити дружину.