Мешканка російського Сургута вирішила зробити селфі на тлі стікаючого кров'ю чоловіка.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що важкі ножові поранення чоловіку завдала сама ж жінка під час п'яної сварки. Більше того після поранення вона відправила фото знайомим замість того щоб викликати швидку.

Відзначається, що сам інцидент стався у середу 24 жовтня, коли подружжя вживало алкогольні напої, а чоловік спробував задушити дружину.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відомо, що потерпілого вже госпіталізували до медичного закладу, лікарі роблять все можливе щоб врятувати його життя. Чоловік перебував на обліку у дільничного і раніше неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за те, що з'являвся п'яним в громадських місцях.

Разом з тим варто відзначити, що поліція та експерти-криміналісти продовжують розслідувати деталі кривавого теракту у Керчі, унаслідок якого загинуло понад два десятки людей.

За даними слідства, версія про суїцид Владислава Рослякова, який влаштував смертельну бійню в політехнічному коледжі в Керчі, отримує все більше спростувань.

Експерти вже відкрито починають говорити про те, що керченського стрілка насправді вбили. І додають, що історія про самогубство Рослякова може виявитися черговою приманкою Кремля для відволікання уваги суспільства.

Експерти констатують, що версію суїциду ставлять під сумнів характер поранень, виявлених на трупі Рослякова. Як стверджується, він не міг зробити такі постріли самостійно.

Хлопця, швидше за все, добивали професіонали.

"Постріл був зроблений сторонньою людиною з положення стоячи по діагоналі зверху вниз в рот лежачому або пораненому, або трупу", – зазначають джерела.

Самому Рослякову було б складно зробити такий постріл.

Також повідомляється, що з мережі тим часом активно вилучають справжнє фото з тілом стрілка, де за правою пахвою убитого видно слід ножового поранення. Це зайвий раз підтверджує версію про професійних убивць, які розправилися з Росляковим.

Нагадаємо,свідки бійні у Керчі приховали страшні речі.

Як повідомляв "Знай.ua", у справі керченського стрілка спливли шокуючі подробиці.

Також "Знай.ua" писав, як відома секта штовхнула Рослякова на страшний злочин

Хто такий Влад Росляков | Крим.Реалії