Студент Керченського політехнічного коледжу Владислав Росляков, який 17 жовтня влаштував вибух і стрілянину, перед подією купив в магазині більше 100 патронів з картеччю.

Владислав Росляков
Владислав Росляков

Співробітники магазину, в якому "керченський стрілок" Владислав Росляков в серпні 2018 року купував зброю, сумнівалися у справжності його дозвільних документів, повідомляє видання Life.

Продавець зв'язався з керченським відділом ліцензійно-дозвільної роботи Росгвардії і уточнив, чи видавали вони ліцензію Рослякову. Там підтвердили, що у нього є дозвіл на придбання гладкоствольної довгоствольної мисливської зброї для самооборони.

Влад Росляков
Влад Росляков

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Потім Рослякову продали помпову мисливську рушницю 12-го калібру "Хатсан" та 25 патронів до неї. Щоб не привертати увагу силовиків, 13 жовтня 2018 року він купив понад 100 патронів з картеччю в іншому магазині, зазначає ЗМІ.

Нагадаємо, середу, 17 жовтня, в окупованому Росією Криму сталася страшна трагедія – у Керченському політехнічному коледжі влаштували стрілянину з автомата, після чого в їдальні навчального закладу спрацював вибуховий пристрій, начинений металевими предметами.

Влад Росляков
Влад Росляков

Загинули 20 осіб, ще близько півсотні – отримали поранення різної тяжкості, більша частина поранених – підлітки.

Представник президента України в Криму Борис Бабин заявив, що вся відповідальність за події в Керчі покладається на окупаційну владу Росії.

теракт в Керчі
теракт в Керчі

Київ застеріг окупаційну владу Росії від спроб розпалювання міжнаціональної ворожнечі в окупованому Криму після вибухів у політехнічному коледжі в Керчі. Постпред наголосив, що до початку російської окупації в Криму не було масових вбивств.

Крім того, відомо, що Владислав Росляков, який влаштував теракт в Політехнічному коледжі в окупованій Керчі, володів зброєю законно.

Нагадаємо, російські пропагандисти масово видаляють відео трагедії в Керчі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" з'явилося відео підготовки стрілка до пекельної розправи.

Також раніше портал "Знай.uа" розповідав, яким був "керченський стрілок" до того, як став чудовиськом.