Серед речей студента Керченського політехнічного коледжу Владислава Рослякова, який влаштував теракт в навчальному закладі в окупованому Криму, слідчим вдалося знайти флешку.

Цю інформацію повідомив один із співробітників правоохоронних органів РФ, передає "РИА Новости".

Виявилося, що на запам'ятовуючому пристрої Росляков зберігав скачані книги з хімії та піротехніки.

"На флешці - не конструкції вибухових пристроїв, а книги з хімії і піротехніки. Практично всі скачані з відкритих джерел" відзначив він

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Правоохоронець засумнівався в можливості зібрати по цим книгам бомбу.

"Але ж якось він зібрав" додав він

Нагадаємо, тиждень тому весь світ потрясла страшна трагедія: 18-річний Владислав Росляков вбив 21 людину в Керченському політехнічному коледжі.

Влад покінчив з собою, тому точних мотивів його злочину вже не дізнатися. Суспільство продовжує задаватися питанням про те, що ж спонукало підлітка здійснити страшний теракт. "КП" підсумувала все, що вдалося дізнатися журналістам про Владу Рослякове за останній тиждень.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", відео з камер спостереження Керченського політехнічного коледжу, на якому один з учнів походжає по навчальному закладу зі зброєю і розстрілює людей, більше схоже на нарізку кадрів, автори якої намагаються сформувати у глядача певну точку зору.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що ведучі спецефіра програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1" поговорили з очевидцем нападу на Керченський коледж, студенткою другого курсу Аліною Керовою. Як виявилося через деякий час, студентка коледжу мертва, а її ім'я присутня в списках загиблих після масового розстрілу в Керчі.