Розстріл учнів у політехнічному коледжі Керчі обростає все новими чутками. Вже з'явилися люди, які стверджують, що Владислав Росляков виявився «розмінною монетою», його підставили ті, хто по-справжньому скоїв ці звірства. За їх словами, в бійні брало участь мінімум ще шість осіб і жертв насправді не 20, а понад п'ятдесят.

Щоб розібратися до кінця в цій ситуації, Знай.ua вирішив звернутися до відомої відьмі, учасниці «Битви екстрасенсів» Тетяни Яковлевої, щоб вона розповіла ті подробиці, які можна дізнатися, лише маючи паранормальні здібності.

Тетяна Яковлєва

- Пані Тетяно, розкажіть, яким був Владислав Росляков насправді?

- Влад за своєю суттю з одного боку вічна дитина, з іншого боку в його натальной карті чітко виявлений окультизм. Місяць у Раку - людина ранима, вразлива, тонко відчуває, іноді бачить те, що іншим не дано бачити. Йому дуже складно соціалізуватися.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

- Кажуть, він три роки збирав на рушницю. Це так?

- Таке відчуття, що це накопичувальна система, яка у дитини зародилася ще в Едіповому віці. Починаючи з трьох років, він збирав образу, особливо образу на соціум. Він намагався увійти в соціум і диктувати свої правила, як володар, однак соціум його не прийняв.

- У чому ж тоді його мотив? Чому він став вбивати?

- Мотив простий і зрозумілий, показати і довести своє панування. Навіть ціною свого життя, він хотів у історію, так як саме він має право розпоряджатися чужими душами. У нього було відчуття, що світ його відкидає, тільки тому, що він хоче встановити свої правила.

Росляков вирішив вершити свою справедливість

- У ЗМІ писали, що перед тим як почати розстріл він закапав сейф і спалив Біблію. Ви можете сказати, що було в сейфі?

- У сейфі знаходяться якісь записи, що стосуються псевдонаукових досліджень самого хлопчика. Дуже багато окультних досліджень. Я не бачу там цінностей, це представляло цінність тільки для нього самого. Хоча такі ж фанатичні особистості можуть почати це оспівувати, тут потрібно бути обережними ЗМІ в тому числі, щоб не перетворити це в якийсь культ.

- А при чому тут Біблія?

- Протест проти Бога і проти релігії. На його думку, релігія - це якась торгівля душами і спроба лжеуправління людьми. Цей акт повинен був показати, що все у що ви вірите, може бути знецінено в будь-який момент. Будь-яке життя не стоїть ні копійки, і будь-яка віра може бути вбита на корені.

- Пані Тетяно, до сих пір не зрозуміло він діяв один або у нього були спільники. Що скажете?

- Проглядається ще один хлопець і дівчина, які точно були в курсі всього. Допомагали вони йому в цілому, швидше за жартома підтверджували, не вірячи в серйозність його намірів. Говорили, що він має право це зробити і таким чином стимулювали його до цього.

- Багато учнів до сих пір знаходяться в критичному стані. Хтось ще помре?

Лікарі досі борються за життя поранених дітей

- Я не бачу більше втрат, і думаю, що всі жертви, які зараз знаходяться в лікарні - вижівут. Ми можемо підтримати їх своїми молитвами, де б ми не знаходилися. Так як чужих дітей не буває.

- Чи можна очікувати подібних подій ще в найближчим часом? Як їх можна уникнути?

- Ціле покоління нинішніх молодих людей знаходиться під окультною програмою особливо двотисячники. Саме ця людина прийшла в життя під картою смерті, тобто він вважав себе богом, який вирішує, кому жити, а кому вмирати. Він вважав себе таким собі месією, який таким чином очищає світ. Політики в цій події немає, тут є лженаука і справжня причина - це все-таки рухливість підліткової психіки і вплив на неї неконтрольованого ефіру. Тому що ми зараз нерідко чуємо те, що не сприяє створенню цілісної особистості, а він не був цілісною особистістю.

Щоб подібного уникнути, в першу чергу потрібно бути батькам уважніше до своїх дітей, до їх оточення. Це прописні істини, звичайно ж. Маніакальні окультні рухи, коли люди відомі невідомими нам до кінця енергіями, бісами, можуть, на жаль, повторитися в найближчі сім років. Ще близько 15 разів з меншим ефектом, але вони будуть.

- І хто буде в цей раз тримати зброю?

- Подібне може повторитися не тільки серед двотисячників, але і серед інших людей. Я трохи пізніше зроблю спеціально для читачів Знай.ua розклад, які знаки Зодіаку, які натальні карти, схильні до подібного маніакальному прояву.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, як правильно відзначити Halloween.

Також ми писали точний прогноз на тиждень для кожної людини і про те, як вийти заміж і захистити дитину від пристріту.