В столиці сталася НП з теплотрасою. Як стало відомо, труби прорвало через кілька днів після запуску опалення в Києві


Про це пише "Главком".


В першоджерелі повідомляється, що напередодні її відремонтували. Незважаючи на капітальний ремонт та усунення можливих неполадок, теплотраса не витримала. За наданою інформацією, на Микільській Борщагівці вже другу добу з неї ллє гаряча вода постійно стоїть пар.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Комунальники поки ніяких заходів не вживають, а жителі району стали заручниками цієї ситуації.
Повідомляється також, що це не поодинокий випадок у столиці. Так, наприклад, по вулиці Якуба Коласа саме з цієї причини в понеділок було відключено опалення. Після обіду включили, а потім в екстреному порядку знову батареї стали холодними. Жителі продовжують скаржитися і писати заяви, однак це найчастіше закінчується невдачами.


Відзначимо, що самі комунальники раніше повідомляли про те, що такі проблеми можуть виникнути. Другий момент, на який продовжують скаржитися кияни, - те, що комунальники розривають котловани і залишають все як є.

При цьому машини не можуть без перешкод проїжджати у двори, існує небезпека для дітей, які щодня грають біля багатоповерхівок. Ну і, звичайно ж, під питанням залишається опалення. Холодні батареї не радують жителів Києва. Не встигли зрадіти, як у різних районах почалися позапланові ремонти.

Нагадаємо, раніше фахівці поділилися секретами правильного встановлення вікон.


Як повідомляв портал "Знай.uа", ці перевірені способи збережуть гарну копієчку в опалювальний сезон.

В Україні розпочався опалювальний сезон, а разом з ним і виросла ціна на газ. Тепер українців ще більше хвилює, як заощадити на дорогому опаленні.

Експерти діляться перевіреними способами, які дозволять вам не мерзнути взимку і зберегти сімейний бюджет.