У неділю, 28 жовтня, на Львівщині відбулася ДТП, про це повідомляє ГУ НП у Львівській облвсті.

О 6.10 на трасі Київ-Чоп, біля села Ожидів, зіткнулися дві автівки - "Peugeot 508" і "Opel Vectra".

Внаслідок ДТП постраждав водій "Peugeot", 50-річний мешканець Закарпаття, та двоє його пасажирок, серед яких - 12-річна дівчинка.

У автомобілі "Opel" поранень зазнали 32-річний водій, житель Івано-Франківщини, та його пасажир - 34-річний мешканець столиці.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відомо, що всіх травмованих госпіталізували до лікарень. Наразі правоохоронці встановлюють головні причини та обставини ДТП, також вирішується питання стосовно відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, раніше відбулася смертельна ДТП з авто Ані Лорак: очевидці зафіксували момент фатального зіткнення.

Українська співачка Ані Лорак, яка останніми роками живе та працює в РФ, потрапила в моторошну ДТП, яка сталась у Татарстані. Очевидці зафільмували момент страшного зіткнення.

Про це стало відомо з соцмереж, де були опубліковані фото з місця пригоди.

Стало відомо, що у результаті зіткнення з вантажівкою "КамАЗ", імовірно з команди співачки, загинув водій легкового автомобіля Toyota.

За повідомленнями очевидців, в КамАЗ із зображенням виконавиці на великій швидкості "влетів" автомобіль марки Toyota Сamry. Водій легковика, судячи з усього, що втратив управління, помер від отриманих травм на місці. Про стан водія великовантажам інформації в ЗМІ немає. Слідчій групі належить встановити винуватця ДТП.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що у мережі показали фото з місця жахливої ДТП у Києві: ріки крові і відірвана нога.

У неділю, 2 вересня, у Києві сталася ДТП з мотоциклістом, який в результаті аварії залишився без лівої ноги.

Як інформує dtp.kiev.ua у Facebook, зіткнення автомобіля BMW з мотоциклом сталося на Одеській трасі. Відзначається, що ДТП сталася, коли автомобіль, вирішивши розвернутися, вдарив виїжджаючого з боку Києва мотоцикла.

Також "Знай.uа" писав, про те, що винуватець масштабного ДТП у Києві втік з місця аварії.