На українсько-польському кордоні затримали контрабандистів.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Зловмисники намагалися через пункт пропуску «Ягодин-авто» незаконно ввезти незадекларовані медичні препарати на суму близько 250 тис. грн.

Контрабандисти намагалися провезти товар через Україну з Польщі.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

«Учора ввечері в пункті пропуску «Ягодин-авто» прикордонники, спільно з працівниками ДФС, в автобусі «Варшава – Луцьк» виявили заховані 368 упаковок медичних препаратів різних видів. Стало відомо, що медикаменти не були задекларовані, а їх попередня вартість сягає 250 тис. грн», - зазначають у повідомленні.

Крім того відомо, що запаковані медикаменти були заховані у спальному приміщенні, багажнику та холодильнику рейсового автобуса.

Незадекларовані ліки вилучили та відповідним порядком передадуть компетентним органам, повідомили в ДПСУ.

Нагадаємо, раніше СБУ затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол.

Співробітники СБУ затримали жителя Узбекистану, якого розшукував Інтерпол за особливо тяжкі злочини.

"Співробітники Служби безпеки України за інформацією Інтерполу та Європолу затримали в Одеській області громадянина Узбекистану, оголошеного у міжнародний розшук за скоєння особливо тяжких злочинів", – сказано у повідомленні.

Затриманий брав участь в діяльності екстремістських організацій.

"За інформацією правоохоронців, іноземець брав активну участь у діяльності міжнародного релігійно-екстремістського угруповання "Джихадчилар" ("Джихадисти"). Він входив до складу структурного підрозділу угруповання "Жамаат", – зазначили в СБУ.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що на Дніпропетровщині спецназ затримав головного тітушку.

У Дніпропетровській області в Новомосковську копи затримали чоловіка, який підозрюється в управлінні тітушками в Дніпрі під час демонстрації 9 травня.

Також "Знай.uа" писав, про те, що аргентинського екс-міністра затримали при спробі зарити 8,5 млн. доларів.