Народний депутат України, голова нашої делегації в Парламентській Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Володимир Ар'єв обурився тим, що деякі відвідувачі концерту "Дискотека 80-х" прийшли на вечірку в червоних пионерських краватках.

Нардеп викликав у київський Палац спорту поліцію з цієї нагоди, про що і написав у себе в Facebook.

Зривав з людей краватки: опальний нардеп влаштував заміс на вечірці, місця мало було всім

"Пішов з дружиною Наталка Фіцич під Палац Спорту на "Дискотеку 80-х". Довелося вивести із зали і викликати поліцію через провокаторів, які прийшли із забороненою комуністичною символікою. Поводили себе як типові радянські люди. Що ще має статися, щоб такі нарешті зрозуміли скільки смертей комуністична ідеологія принесла Україні?", - обурювався у соцмережі народний депутат.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"UPD: приїхала поліція - червоне зняли. Оформляють. Намагалися наїхати на поліцейських. UPD2: написав заяву в поліцію. Більше їх не бачив. Підлога-концерту зіпсовано, але ми не шкодуємо", - пізніше написав Ар'єв.

Нагадаємо, раніше Олексій Муляренко дуже впевнено втрачає довіру своїх виборців. Якщо українському чиновнику є що приховувати, він буде ухилятися від прямих запитань, прикриватися вигаданими показниками, піаритися. Олексій Муляренко некомфортно говорити на незручні теми. Простіше відмахнутися і не коментувати гострі питання. Але така поведінка досить дивна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", репера Олексія Долматова, більше відомого як Гуф, побили на вечірці в одному з нічних клубів Москви. Музикант вже подав заяву в правоохоронні органи.

Також "Знай.uа" писав, що скандально відомий український телеведучий Юрій Кот, який втік в Російську Федерацію знову повторив свій нахабний і улюблений марення про Україну. Під час прямого ефіру на "Першому каналі" Юрій Кот заявив, що "Україна йде по шляху фашизму".