У понеділок, 29 жовтня, українські ветерани і військовослужбовці, які брали участь у змаганнях "Ігри Нескорених", повернулися з Австралії додому.

Варто відзначити, що українська збірна на цей раз перевершила минулорічний результат у Торонто, де вона здобула 14 медалей. Так, в цьому році команда України завоювала 7 золотих, 10 срібних та 3 бронзові медалі.

Учасників української збірної з перемогою і поверненням до Києва вже встиг привітати президент Петро Порошенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Слава українським Нескореним! Слава Україні!

7 золотих, 10 срібних та 3 бронзових медалі – вражаючий результат української збірної Ігор Нескорених. Слава українським Нескореним! Слава Україні!

Geplaatst door Петро Порошенко op Zondag 28 oktober 2018

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому публікації глави держави в соцмережах дозволили користувачам коментувати як саму подію, так і дії влади.

Фактично, люди розділилися на дві групи: одні хвалять українських спортсменів, називаючи їх справжніми героями, з яких треба брати приклад. Інші критикують владу за відсутність бажання прославити Україну і змінити в країні щось на краще.

Золото, срібло та три бронзи – чудовий результат української збірної з греко-римської боротьби на чемпіонаті світу у...

Geplaatst door Петро Порошенко op Maandag 29 oktober 2018

Як відомо, 17 жовтня ветерани війни на окупованому Донбасі вирушили в Австралію на "Ігри Нескорених". П'ятнадцять військових, які отримали поранення в кривавих боях, змагалися зі збірними 18 країн в шести дисциплінах.

Нагадаємо, що герцогиня Сассекська Меган Маркл і принц Гаррі днями відвідали гала-вечерю премії австралійського географічного товариства у Сіднеї. Ще королівська пара встигла побувати на "Іграх нескорених".

Як повідомляв портал Знай.иа, принц Гаррі провів зустріч з українськими військовими у Сіднеї та висловив їм свою підтримку. Кронпринц Данії Фредерік також тиснув руки українцям і бажав всіляких перемог надалі.

Також портал Знай.иа писав, що легендарний екс-півзахисник збірної Англії Девід Бекхем, який є амбасадором "Ігор Нескорених", сфотографувався з володарем срібної медалі українцем Василем Омельченко. Відзначимо, що українець виграв срібло у стрибках у довжину.