У Києві випробовують новий маршрут, на який так довго всі чекали. Нарешті запустили поїзд зі столиці до Міжнародного аеропорту "Бориспіль", щоправда наразы проводять випробування. Пасажирам вже повідомили про розклад руху.

Про це повідомив в. о. голови правління ПАТ Укрзалізниця (УЗ) Євген Кравцов.

Поїзди на маршруті "Київ-Пасажирський-Бориспіль аеропорт" курсуватимуть з інтревалом 30-40 хвилин в години пік і з інтервалом від 40 хвилин до 1,5 години - в інший час.

"Плануємо на першому етапі, що в годину пік періодичність руху експреса буде становити 30-40 хвилин. У менш навантажений час - від 40 хвилин до 1,5 години", - сказав Кравцов.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На даний момент, за словам представника перевізника, поки що тривають переговори з аеропортом стосовно розкладу курсування поїзда в нічний час доби.

"Є питання щодо кількості авіарейсів в аеропорт в нічний час. Наскільки я знаю їх небагато. Думаємо, чи є сенс у нічному експресі, або просто необхідно буде збільшити інтервали руху. Але в робочому порядку ми відпрацьовуємо цілодобовий режим роботи", - зазначив глава УЗ.

пасажири

Остаточний графік ще на стадії розробки до повного запуску маршруту.

Нагадаємо, у перевізника запевняють, що новий швидкісний потяг до Бориспооял стане відмінною альтернативою дорогим таксі і незручним маршруткам.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Києві в тестовому режимі запустии електронний квиток на проїзд у громадському транспорті. Наразі встановили півтори тисячі приладів. Пасажирам пояснили, як користуватися новою послугою та у чому її переваги.

Також Знай.ua писав, що київська міська електричка буде їздити за новим графіком. Відзначимо, що новий розклад вже з'явився на сайті Київпастрансу. З понеділка, 28 жовтня, зміни увійшлив силу.

Дивіться: Швидкісний потяг до Борисполя