У четвер, 1 листопада, рятувальники Рівненської області отримали повідомлення про пожежу у дизелі "Удрицьк-Сарни-Здолбунів".

Загорівся потяг на станції Моквин. Про це повідомляє прес-служба ДСНС Рівненської області.

"Прибувши на місце виклику, рятувальники подали на гасіння два водяних і один повітряно-пінний стволи. О 13:45 пожежу було локалізовано, а о 14:30 повністю ліквідувано", - повідомляють рятувальники.

Повідомляється, що пожежа усували три одиниці спецтехніки ДСНС та 16 рятувальників. На щастя, жертв і постраждалих немає. Причини виникнення пожежі поки що невідомі.

Проте, в коментарях можна почитати про те, що даний поїзд горить із завидною регулярністю.

"Він горить раз на тиждень. Студенти - як "зайці" в очікуванні небезпеки. Треба заміна цього "мотлоху". Найвища цінність - людина !!!!", "Ой, вже він кілька разів горів ...", "Та нехай вже згорить, тому що це - таратайка", - пишуть користувачі.

Раніше повідомлялося, що пізно увечері 29 жовтня в центрі Києва стався вибух на вулиці Івана Кудрі.

До офісної будівлі вже прибули близько 12 авто поліції, працюють 3 швидких і 2 пожежних.

Про це стало відомо з повідомлення журналіста Станіслава Речинського у Facebook.

"Вибух на Кучері. 3 швидких, 2 пожежки, 12 машин поліції ", - написав Станіслав Речинський.

За його словами, імовірно, вибух стався в якомусь приміщенні.

У той же час, за інформацією видання "Інформатор", подія сталася близько 21:40. За попередніми даними, вибухнув автомобіль.

Інформації про постраждалих поки немає. Ніякі інші подробиці також невідомі.

Нагадаємо, 18 жовтня, на вулиці Героїв Сталінграда в Києві прогримів вибух. У результаті детонації саморобного пристрою постраждав чоловік.

Як повідомляв портал "Знай.ua", потужний вибух знищив одразу два автомобіля однієї київської сім'ї -машини вигоріли повністю.

Також "Знай.ua" писав, потужний вибух прогримів в житловому будинку Кривого Рогу. Причиною став витік газу, саме він викликав вибух на восьмому поверсі багатоповерхівки.