У столиці відкрили перший ветеранский хаб

хаб

Сообщается, що тепер тут можуть збиратися ветерани та представники громадських організацій для обговорення спільних тем і отримання допомоги.

За словами організаторів, Veteran Hub являє собою сучасний центр, в якому будуть надавати послуги з соціальної, психологічної, юридичної підтримки. Спонсорами виступили Фонд Олени Пінчук, Віктора Пінчука та ГО Побратими.

хаб для АТОшников

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Офіційне відкриття відбулося 1 листопада. На цьому заході були присутні самі спонсори, мер Києва, журналісти, іноземні посли, керівники урядових установ. Підкреслюється, що така організація здатна розвивати ветеранську сферу в Україні і домагатися дотримання всіх правових норм по відношенню до них. Для відкриття такого центру потрібно було дослідити досвід інших країн.

У хабі в будь-який час його роботи зможуть відповісти на найскладніші питання і надати будь-яку допомогу, яка в їх компетенції. Також мають намір надалі організовувати освітні заходи. З часом почнуть відкривати філії і в інших містах України.

хаб

Знайти Veteran Hub можна на 20-му поверсі телецентру Олівець (метро Дорогожичі, вул. Ю. Іллєнко, 42). Час його роботи – щодня з 10 ранку до 22. Для отримання послуг поки потрібно звертатися в особистому порядку, проте незабаром цей процес спростять з допомогою електронного запису.

Зазначають, що тільки в Києві проживають 22 549 ветеранів АТО.

Нагадаємо, раніше Іловайський котел "затягнув" ветерана АТО через чотири роки після трагедії, він просто не зміг жити далі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" ветеран АТО розробив унікальний засіб для воїнів.


"Знай.uа" писав, у Києві суд виніс суворий вирок бійцеві ВСУ.