На Миколаївщині поліція розшукує чотирьох зловмисників, які увірвались до олійні та заволоділи 200 тисячами гривень із сейфу.

У місті Баштанка Миколаївської області четверо невідомих осіб увірвалися в приміщення прохідної олійні і викрали гроші з сейфа. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі.

Повідомляється, що четверо чоловіків побили охоронця і разом з жінкою-лаборантом зв'язали їх. Після цього злочинці розпиляли сейф і забрали з нього більше 200 тисяч гривень.

Повідомлення про подію надійшло в поліцію в п'ятницю, 2 листопада 2018, близько четвертої ранку від потерпілого охоронця.

"Нападники демонтували камери спостереження і зникли в невідомому напрямку", - повідомили в поліції.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Баштанський відділ поліції почав за даним фактом кримінальну виробництво за ознаками ч. 3 ст. 187 КК України (розбій), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років.

Тривають оперативно-розшукові заходи, направлені на встановлення та затримання злочинців.

Нагадаємо, грабіжники допомогли археологам знайти найважливішу історичну пам'ятку.

У селі Дедхем на сході Англії було скоєно пограбування, яке змінило історію. Грабіжники, допомогли вченим виявити залишки будинку XVI століття і артефакти епохи правління Тюдорів (1485–1603). Злочинці на пікапі протаранили вітрину магазину, після чого виламали банкомат, який стояв всередині і зникли з ним на іншій машині. В результаті фасад будинку отримав значне пошкодження.

Археологи, які досліджували пошкоджений злочинцями будинок, знайшли в ньому середньовічні артефакти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві пограбували популярний кінотеатр

Також "Знай.ua" писав, безжальний натовп дітей розгромив магазин в самому серці Києва.