Одного з керівників Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Служба безпеки України піймала на хабарі.

Цю інформацію повідомили у прес-центрі СБУ.

Полковник служби цивільного захисту вимагав від працівника ДСНС з Херсонської області 84 тис. гривень за працевлаштування у навчальному закладі.

Співробітники СБУ затримали зловмисника під час одержання всієї суми неправомірної вигоди.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик
Показати ще

"Оперативники спецслужби затримали зловмисника поблизу університету під час одержання всієї суми неправомірної вигоди", - відзначили в прес-службі.

Проти педагога відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Польщі затримали українця, який намагався підкупити правоохоронців. Як відомо, 25-річний громадянин, порушивши правила дорожнього руху, захотів спокутувати свою провину незаконним способом. Тоді він і вирішив дати хабар правоохоронцям дорожнього контролю. Такий варіант не влаштував поліцейський, тому йому тепер загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", стало відомо, що син нарколога Олени Федірко, яка оглядала винуватця смертельного ДТП в центрі Харкова Олену Зайцеву, раніше потрапляв п'яним за кермом і знаходиться під слідством у справі про хабарі.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що на південному заході Нідерландів археологи знайшли бронзову чашу для вмивання. Її зробили в III-IV ст. Припускають, що римляни привезли її, як дипломатичний подарунок чи хабар вождя німецького племені.