Бойовики продовжують зводити укріплення і розміщують бойову техніку в окупованих населених пунктах.

Цю інформацію повідомили на офіційній сторінці прес-центру штабу ООС в Facebook.

"Збройні формування Російської Федерації продовжують зводити укріплення і розміщувати бойову техніку в житловій забудові, перетворюючи мирне населення окупованої території України у живий щит для своєї бездарної і підступної діяльності" йдеться в повідомленні

Також, СММ ОБСЄ зазначила у звіті від 3 листопада, що 1 листопада їхній безпілотний літальний зафіксував бронетранспортер невстановленого типу і ЗУ-23 недалеко від села Довге в Луганській області, а також нові траншеї довжиною 50 метрів, що простяглися між житловими будинками в селі Жовте.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Також супротивник не припиняє перешкоджати роботі міжнародних спостерігачів на окупованих територіях", – відзначили в штабі ООС.

Нагадаємо, з Донбасу прийшли гарячі новини. В окупованому путінськими головорізами Донецьку стався потужний вибух. З'явилася інформація, що на одній з вулиць міста вибухнула машина. Про це повідомляє Telegram-канал одного з представників так званої "ДНР". Також відомо, що вибух стався на Пролетарському районі на вулиці Щетиніна 5.

Як повідомляв раніше портал "Знай.иа" на Донбасі за минулу добу, 3 листопада, українські військові дали проросійським гідну відсіч окупантам і знищили відразу кілька бойовиків.

Також портал "Знай.иа" повідомляв про те, що під час спільної прес-конференції в Стамбулі президент України Петро Порошенко запропонував президенту Туреччини Реджепу Ердогану взяти участь у складі майбутньої миротворчої місії під мандатом ООН на території Донбасу, де проходить російсько-українська війна.