Проблему прогулів народними депутатами сесійних засідань Верховній Раді може вирішити кожен українець

Про це заявив народний депутат від «Нашого краю» Сергій Шахов.

«Я пояснював: кожен виборець може зайти на сайт Верховної Ради і подивитися, де проживає той чи інший нардеп. А також телефон приймальні. Можна подзвонити і запитати: а де ти був під час голосування?», – зазначив він.

Більш того, за словами Шахова, саме такою можливістю і скористалися активісти, які займалися питанням «євроблях».

«З цим можуть боротися самі виборці. Коли я вийшов до мітингувальників на єврономерах, я пояснив, як можна зібрати парламент і в п’ятницю, 13, в останній день перед літніми канікулами, у Верховній Раді зібралися всі депутати. Вони проголосували за закон про єврономера, за заробітну плату шахтарям. Такого ніколи не було», – підкреслив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зовсім іншою, стверджує Шахов, ситуація була в середу, 7 листопада.

«Ось так і зробили власники авто на єврономерах. Вони знайшли всіх своїх депутатів. А сьогодні середа. Я був шокований кількістю депутатів. Стоїть на порядку денному законопроект, над яким працювали майже півроку. А в залі 183 народних депутати», – уточнив він.