Високопоставлений чиновник МВС погрожував дівчині після того, як отримав від неї відмову вступити з ним в інтимний зв'язок.

Про це розповіла постраждала Наталія Бурейко на своїй сторінці в Facebook.

За словами Наталії, з чоловіком вона познайомилася в соціальній мережі Tinder.

«В останні тижні моє життя перетворилося на пекло. Все це якийсь сюрреалізм і нагадує або невдалий розіграш, або фільм жахів. Все почалося з рандомного свайпу в Tinder і ненав'язливого спілкування вечорами. Так я познайомилася з ним, з Олександром. Спершу він здавався галантним чоловіком і джентльменом, обсипав компліментами і надсилав листівки, хвалився своїми зв'язками і положенням в суспільстві", - розповіла Наталя.

Однак уже за короткий час дівчина була змушена припинити спілкування зі своїм новим знайомим, оскільки той почав вести себе по-хамськи, агресивно нав'язуючи інтимну близькість.

"Олександр почав писати образи і погрожувати мені розправою, писати, що я його власність, що я ніхто, що він може робити зі мною все, що дістане мене всюди. Все б це було схоже на погрози в інтернеті від ображеної людини, але вони не припинилися. Якимось чином він дізнався про мене все. Адресу мою і моїх близьких, номери телефонів, став писати смс-ки і вимагати контакту, погрожуючи фізичною розправою", - поділилась дівчина.

Наталія прикріпила до свого посту скріни повідомлень, які надсилав їй нав'язливий залицяльник, котрий виявився високопоставленим чиновником МВС.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наталя вирішила розповісти про ситуацію публічно після того, як "залицяльник" почав погрожувати їй та членам її сім'ї. Дівчина була змушена піти на такий крок в цілях власної безпеки та безпеки рідних.

"Після того, як я заблокувала його в Тіндері, мені почали надходити повідомлення з незнайомих номерів. Всі ці номери я блокувала, але повідомлення з погрозами почали приходити вже моїм родичам, знайомим. На даний момент я беззахисна і не знаю до кого звернутися", - пише дівчина.

Останньою краплею стала посилка, вміст якої шокував дівчину - чоловік надіслав їй квіти і коробку з відрубаними курячими лапами. За словами Наталії, "залицяльник" підтвердив, що цей "подарунок" від нього.

Після розпачливого посту дівчини, вона отримала велику підтримку від громадськості, на яку навіть не сподівалась – їй написало багато журналістів та небайдужих людей.

Наталія подякувала всім за підтримку і сподівається, що тепер напади від чиновника припиняться.

Ми зі свого боку будемо слідкувати за розвитком подій.